Держприкордонслужба України тісно співпрацює із Прикордонним патрулем США

НАЗАД
29 липня 2016 12:55

У рамках співробітництва з Відділом експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) Посольства США в Україні, відбувся візит радника Прикордонного патруля США та представника Посольства США в Україні до Західного регіонального управління Держприкордонслуж

У рамках співробітництва з Відділом експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) Посольства США в Україні, відбувся візит радника Прикордонного патруля США та представника Посольства США в Україні до Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Під час роботи іноземна делегація відвідала Кінологічний навчальний центр, що у  Великих Мостах та побувала у відділах прикордонної служби Львівського, Мостиського, Чопського та Мукачівського загонів. Метою візиту американського радника було ознайомлення з організацією діяльності підрозділів, оцінка потенційних можливостей та розробка рекомендацій щодо доктрини і стратегії розвитку відомства, навчального процесу, покращення забезпечення обладнанням, стратегії подальшого співробітництва.

Під час візиту, прикордонники ознайомили делегацію з основними формами діяльності Державної прикордонної служби України на ділянці відповідальності Західного регіонального управління, існуючими загрозами на державному кордоні та станом співпраці з представниками прикордонних відомств суміжних країн в сфері забезпечення охорони спільного державного кордону.

Окремі питання, які виносились на обговорення стосувались загальної обстановки на ділянці відповідальності регіонального управління, притаманних регіону профілів ризиків, порядку взаємодії між прикордонною службою та іншими правоохоронними органами, заходів з протидії транскордонній злочинності, організації служби, технічного оснащення та його використання під час несення служби.

В рамках роботи представники іноземної делегації обговорили питання щодо надання матеріально-технічної допомоги, яка полягає у забезпеченні необхідними технічними засобами з метою удосконалення охорони кордону.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси