Держприкордонслужба України готується зустрічати вболівальників чемпіонату світу з хокею

НАЗАД
03 квiтня 2017 10:03

У минулому році Україна виборола право приймати чемпіонат світу з хокею. Зокрема, в період з 22 до 28 квітня цього року у Києві відбудуться ігри Першого дивізіону групи «А», в яких братимуть участь збірні команди Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії, Пів

У минулому році Україна виборола право приймати чемпіонат світу з хокею. Зокрема, в період з 22 до 28 квітня цього року у Києві відбудуться ігри Першого дивізіону групи «А», в яких братимуть участь збірні команди Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії, Південної Кореї та України.

Команди, уповноважені представники міжнародної федерації хокею і її партнери, а також інші акредитовані особи почнуть прибувати в нашу столицю вже з середини квітня цього року через пункт пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль».

Крім того, очікується прибуття десятків тисяч уболівальників. При цьому прогнозується, що фани із зарубіжних країн будуть активно користуватись пунктами пропуску для повітряного сполучення та автомобільними і залізничними пунктами пропуску, насамперед на кордоні з  країнами-членами ЄС.

Для підготовки та проведення в Україні у 2017 році чемпіонату світу з хокею планом заходів Державній прикордонній службі України було визначено низку завдань, серед яких у взаємодії з ДФС та Оргкомітетом опрацювати процедури прикордонного та митного контролю для гостей і учасників чемпіонату в пріоритетному порядку.

В даний час Державна прикордонна служба вже вжила комплекс необхідних організаційних та практичних заходів.

Так, пропуск через державний кордон учасників чемпіонату буде здійснюватись відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку, за технологічними принципами, що були застосовані під час масштабних міжнародних заходів «Євро-2012» та інших спортивних фіналів тощо.

Зокрема, ці технології передбачають спрощення порядку оформлення офіційних делегацій, організованих груп та гостей чемпіонату, а також роботу в аеропортах інформаційно-контактних пунктів тощо.

Оскільки прогнозується, що основним напрямком прибуття на чемпіонат буде авіаційний, то в аеропортах пропуск учасників і глядачів чемпіонату здійснюватиметься на пріоритетній основі на окремих коридорах, біля трапу літаків та під час їх руху. Крім того, в автомобільних пунктах пропуску оформлення відбуватиметься на окремих смугах руху. При цьому активно застосовуватиметься системи попередньої обробки інформації про прибуваючих учасників чемпіонату.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси