Держприкордонслужба продовжує свій розвиток та прагне побудувати сучасний, надійний, європейський кордон

НАЗАД
16 червня 2023 14:43

Україна є надійним партнером Європейського Союзу і рухається до набуття членства в ЄС.

Ключову роль у цьому відіграє впровадження європейських принципів інтегрованого управління кордонами – створення та підтримання балансу між ефективною охороною кордону і забезпечення його відкритості та зручності.

Значну роль у цьому відіграє подальша розбудова міжнародної практики інформаційно-аналітичної співпраці з правоохоронними органами суміжних країн.

Так, на виконання Плану співпраці між Україною і Словацькою Республікою у пункті пропуску «Ужгород» проведено робочу зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Словаччини.

Під час зустрічі експерти проаналізували стан інформаційної взаємодії між прикордонними підрозділами та оцінили обстановку на українсько-словацькій ділянці державного кордону.

Сторонами констатовано, що обстановка на спільному кордоні контрольована, а співпраця прикордонних відомств традиційно залишається на високому рівні.

Зазначимо, що цього року аналітики Державної прикордонної служби України вже провели аналогічні зустрічі з колегами з прикордонних відомств Республіки Польща та Республіки Молдова.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси