Держприкордонслужба представила 2 футбольні команди у фінальній частині «Кубка Героїв АТО» 2017 року

НАЗАД
04 жовтня 2017 10:53

Державна прикордонна служба України у фінальній частині «Кубка Героїв АТО» 2017 року представляє 2 футбольних команди.

Учора в місті Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського «Динамо» відбулася презентація третього традиційно турніру «Кубок Героїв АТО», який проводить Федерація футболу учасників АТО спільно з ФК «Динамо» (Київ) та Федерацією футболу міста Києва.

Федерації футболу учасників АТО об'єднала Збройні сили України, Держприкордонслужбу, Національну гвардію, Національну поліцію, спецслужби та ветеранів АТО.

Власне Кубок – є, передусім, програмою психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій на Донбасі. Вже третій рік поспіль щотижня з 02 квітня по 14 жовтня у 38 містах України відбуваються матчі за участі 56 команд сектору безпеки і оборони, а також ветеранів АТО. На сьогодні це наймасштабніші та найтриваліші спортивні змагання серед учасників бойових дій в Україні.

Учасники за географічним принципом були розділені на 6 дивізіонів, а саме – Захід, Схід, Північ, Південь, Центр і Київ, всього на поле вийшли понад 1,5 тисячі футболістів-військових. 29 команд представляли різні представники силового сектору, 2 команди з яких – Державної прикордонної служби України.

Протягом цього часу, щотижня проводили матчі в регіонах, команди виїжджали одна до одної, але зараз настав час для проведення вирішальних матчів. За підсумками відбірних циклів право боротися за головний приз заслужили 16 команд, географічно представивши різні регіони України.

Державна прикордонна служба України у фінальній частині «Кубка Героїв АТО» 2017 року представляє 2 футбольних команди, це команда «Прикордонник» (Північ) під керівництвом старшини Юрія Бідулі, яка провела 18 матчів, та команда «Західний кордон» (Захід) під керівництвом майора Володимира Авраменко, яка провела 16 матчів до фінальної частини змагань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси