Держприкордонслужба отримала 10 монокулярів тепловізорів від ВАТ «Бритіш Американ Тобакко Україна»

НАЗАД
26 квiтня 2021 14:19

Прикордонне відомство активно співпрацює з виробниками тютюнової продукції з питань протидії протиправній діяльності, пов’язаній з незаконним виготовленням та переміщенням через державний кордон України тютюнових виробів.

Сьогодні прикордонники в рамках підписаного 30 листопада 2020 року Меморандуму між від ВАТ «Бритіш Американ Тобакко Україна» та Держприкордонслужбою України отримали благодійну допомогу – 10 монокулярів тепловізорів для цивільного використання E3N 384x288, 50 Hz, 19 mml.

Зазначені технічні засоби будуть використовуватись у боротьбі з протиправною діяльністю на кордоні. 

Охоронці кордону в межах компетенції вживають всіх вичерпних заходів, аби оперативно викривати спроби контрабанди сигарет через кордон і максимально ефективно упереджувати злочинні дії ще на підступах до держрубежу.

Варто зазначити, що загальний обсяг виявлених та вилучених  прикордонниками України з початку 2021 року сигарет становить більше 1,8 млн пачок.

Представники компанії – виробника тютюнової продукції, на зустрічі з очільником ДПСУ у грудні 2020 року констатували, що Україна є надійним бар’єром на шляху нелегального обігу тютюнових виробів. Вони високо оцінили роботу Державної прикордонної служби в цьому напрямку і відзначили ефективність заходів, що вживаються прикордонниками. За їх словами, все це впливає на зменшення частки незаконного тютюну в країнах ЄС і сприяє викриттю транскордонних організованих груп.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси