Держприкордонслужба активно співпрацює з громадськими організаціями

НАЗАД
13 серпня 2016 12:18

Державна прикордонна служба продовжує активно співпрацювати з громадськими організаціями, в тому числі і тими, які нині допомагають населенню у вирішенні проблем на лінії зіткнення. Майже рік на Донеччині працює громадська організація «Фундація. 101». О

Державна прикордонна служба продовжує активно співпрацювати з громадськими організаціями, в тому числі  і тими, які нині допомагають населенню у вирішенні проблем на лінії зіткнення. Майже рік  на Донеччині працює громадська організація «Фундація. 101». Основною метою якої є забезпечення дотримання прав людини під час перетину лінії розмежування у зоні АТО, вирішення проблем, які виникають під час  їхнього прямування в обидва напрямки, та подолання корупції.

Слід зазначити, що ця громадська організація неабияк допомагає прикордонному відомству. Адже охоронці рубежу дуже зацікавлені в подоланні корупції,  у недопущенні порушення прав людини ні на лінії зіткнення, ні на інших ділянках відповідальності.  Кожен громадянин повинен відчувати себе захищеним та розраховувати на комфортні умови та допомогу у разі потреби.

Поряд із проблемами, які виникають на лінії зіткнення, в тому числі і у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, громадська організація надає інформацію та рекомендації не лише прикордонникам, а й обласній адміністрації та Уповноваженому Верховної ради України з прав людини, організовуючи взаємодію, що в свою чергу дозволяє у найкоротший термін вирішувати проблемні питання. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси