Державний кордон України перетнуло майже 17 тисяч футбольних вболівальників

НАЗАД
11 червня 2012 09:02

9,5 тисяч вболівальників перетинали кордон переважно неорганізованими групами, ще понад 7 тисяч рухалися в складі 143 груп. Більшість вболівальників прибували автомобільним транспортом.

Протягом доби на державному кордоні відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом кордон України перетнуло понад 300 тисяч осіб та 66 тисяч транспортних засобів, що на 40 тисяч та 10 тисяч більше ніж за попередню добу відповідно.

Значно збільшилась й кількість футбольних вболівальників, які слідували в Україну, щоб підтримати свої команди. Всього кордон перетнуло понад 17 тисяч осіб та 3,1 тисяча транспортних засобів, що відносяться до категорії Євро-2012. З них 9,5 тисяч вболівальників перетинали кордон переважно неорганізованими групами, ще понад 7 тисяч рухалися в складі 143 груп. Більшість вболівальників прибували автомобільним транспортом та дещо менше літаками. Крім цього з України відлетіли збірні команди Нідерландів, Данії, Німеччини та Португалії, а от збірна Англії має сьогодні прилетіти до Донецька. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси