Державний кордон в межах Одеської області прикордонники охороняють спільно з підрозділами Національної гвардії

НАЗАД
31 сiчня 2015 09:06

З метою посилення системи охорони Придністровського сегменту українсько-молдовського кордону, відповідно до доручення Президента України, Державною прикор

З метою посилення системи охорони Придністровського сегменту українсько-молдовського кордону, відповідно до доручення Президента України, Державною прикордонною службою України та Національною гвардією опрацьовано спільний комплекс заходів.

На сьогодні спільно проведено вивчення місцевості, організовані методичні заняття з військовослужбовцями нацгвардії з прикордонних питань та сформовано спільні наряди, які вже несуть службу на ділянці. Наразі підрозділи двох відомств у тісній взаємодії здійснюватимуть недопущення військових провокацій, незаконного переміщення через кордон зброї, засобів терору та інших заборонених предметів.

Для прикордонників та гвардійців така взаємодія не є новою. Адже багато з тих хлопців, хто в ці хвилини спільно пильнують за Придністровською ділянкою українcько-молдовського кордону, є не лише колегами, а й справжніми друзями, оскільки разом брали участь у АТО.

Дана робота почала давати вже перші результати, спільними нарядами затримано порушників державного кордону, а також виявлено осіб, які розшукувалися правоохоронними органами за пошкодження майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси