Державний кордон продовжує приймати учасників, вболівальників та гостей футбольного чемпіонату

НАЗАД
09 червня 2012 10:10

Протягом доби на державному кордоні відмічається слідування в Україну неорганізованих та організованих груп вболівальників. Вчора кордон перетнули 4 національні збірні.

Протягом доби на державному кордоні відмічається слідування в Україну неорганізованих та організованих груп вболівальників.

Вчора кордон перетнули 4 національні збірні Німеччини, Нідерландів, Португалії, Данії та 2 офіційні делегації. Крім цього в пунктах пропуску було оформлено майже 3400 вболівальників, з яких 1315 осіб прибули у складі 72 організованих групи. Більшість вболівальників було пропущено в аеропортах Борисполя, Харкова та Львова.

За офіційними даними 9 червня в Україну очікується прибуття 36 рейсів з організованими групами уболівальників у складі майже 6 тисяч осіб. Переважна більшість з Польщі, Німеччини й Нідерландів. Окрім літаків вболівальники прибуватимуть і автомобільним транспортом, переважно автобусами.

Активно в роботі щодо пропуску іноземців задіяні іноземні експерти від Європейської агенції з охорони зовнішніх кордонів Європейського Союзу FRONTEX. Загалом в Донецьку, Харкові, Львові та Борисполі перебувають 10 офіцерів з Португалії, Нідерландів, Франції та Німеччини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси