Державна прикордонна служба України долучилася до Всеукраїнської акції «Посади дерево»

НАЗАД
14 листопада 2013 15:27

Відповідно до соціальних ініціатив Президента України та в рамках Всеукраїнської акції «Посади дерево» в органах охорони кордону Державної прикордонної служби проведено висадку зелених

Відповідно до соціальних ініціатив Президента України та в рамках Всеукраїнської акції «Посади дерево» в органах охорони кордону Державної прикордонної служби проведено висадку зелених насаджень.

Зокрема, така акція пройшла і в санаторії «Аркадія» Південного регіонального управління, де стихія у травні нинішнього року знищила велику кількість унікальних насаджень, аналоги яких є лише в Одеському ботанічному саду. Серед них: кримські кипариси, акації, рідкісні сорти каштанів, альбіції, туї, кедри та багато інших дерев.

У висадці дерев взяв участь Голова Державної прикордонної служби України генерал армії України Микола Литвин, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, офіцери Південного регіонального управління, ветерани-прикордонники. Загалом на території санаторію буде висаджено 300 дерев та 450 кущів. Акція «Посади дерево» пройшла й у інших частинах та підрозділах Державної прикордонної служби України.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси