Державна прикордонна служба від МОЗ України отримала реанімобіль та новий автомобіль швидкої допомоги

НАЗАД
26 червня 2014 14:03

В Окремому полку Президента України відбулася урочиста передача нових автомобілів екстреної медичної допомоги від Міністерства охорони здоров’я України медичним службам МО України, МВС, СБУ, а та

В Окремому полку Президента України відбулася урочиста передача нових автомобілів екстреної медичної допомоги від Міністерства охорони здоров’я України медичним службам МО України, МВС, СБУ, а також Держприкордонслужби України.

Начальник управління охорони здоров`я Адміністрації Держприкордонслужби генерал-майор медичної служби Валентин Волоха, як представник правоохоронного відомства, отримав ключі від 2 автомобілів. Зокрема, одна з автівок швидкої медичної допомоги класу А, що забезпечує доставку до лікувального закладу хворого, який не потребує інтенсивної медичної допомоги по дорозі, а інша – реанімобіль типу С.

Медичне обладнання, що встановлене у салоні автомобілів, відповідає кращим світовим стандартам та вироблене відомими світовими виробниками. Підібране обладнання дозволить забезпечити надання якісної екстреної медичної допомоги пораненим у дорозі.

Крім того, у сумісному проекті Держприкордонслужби з приватним акціонерним товариством НВО «Практика» був розроблений та представлений на заході, поки що один, новий броньований варіант автомобіля «Land Rover Defender», а також багатоцільовий броньований автомобіль «Козак», який є новітнім зразком вітчизняного виробництва, з бойовими і технічними характеристиками сучасного рівня.

 

Фото

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси