Депутати Верховної Ради України побували на ділянці відповідальності Краматорського прикордонного загону на Донеччині

НАЗАД
02 серпня 2017 08:58

В рамках тижневої робочої поїздки група народних депутатів України у складі Сергія Рудика, Сергія Шахова, Вікторії Сюмар та Дмитра Лубінця прибула на Донеччину.

В рамках тижневої робочої поїздки група народних депутатів України у складі Сергія Рудика, Сергія Шахова, Вікторії Сюмар та Дмитра Лубінця  прибула на Донеччину.

Під час своєї роботи в Донецькій області у перший день народні обранці побували у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське», де ознайомилися з порядком оформлення осіб та транспортних засобів, які перетинають лінію розмежування, та побутовими умовами несення служби прикордонників. Також депутати завітали у відділ прикордонної служби «Бахмут».

На другий день свого перебування депутати прибули у контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка», зокрема побували на нульовому рубежі, з якого можна було побачити позиції ворога. Загалом обговорювались такі питання як порядок пропуску транспортних засобів та пішоходів через лінію розмежування, порушення режиму тиші незаконними збройними формуваннями та наявність українського радіомовлення на території контрольного пункту та прилеглої території.

Супроводжували нардепів начальник Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України Сергій Бідило та начальник Краматорського прикордонного загону Анатолій Федорчук.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси