Депутати Верховної Ради України ознайомились з ситуацією на українсько-російському кордоні

НАЗАД
29 липня 2017 11:36

Під час робочої поїздки група народних депутатів, серед яких були Сергій Шахов та Сергій Рудик, відвідала Харківську ескадрилью Держприкордонслужби, міжнародний аеропорт «Харків», відділи прикордонної служби «Тополі» та «Дергачі».

27 та 28 липня цього року на Харківщині депутати Верховної Ради України ознайомились з ситуацією на українсько-російському кордоні

Так, під час робочої поїздки група народних депутатів, серед яких були Сергій Шахов та Сергій Рудик, відвідала Харківську ескадрилью Держприкордонслужби, міжнародний аеропорт «Харків», відділи прикордонної служби «Тополі» та «Дергачі».

Нардепи ознайомилися з ситуацією на державному кордоні, реалізацією та проблемними питаннями проекту інженерно-технічного облаштування кордону і обговорили шляхи їх вирішення, в тому числі депутати розглядали варіант законодавчих ініціатив, спрямованих на підвищення обороноздатності та недоторканності державного кордону України.

Начальник Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України Сергій Бідило та начальник Харківського прикордонного загону Олександр Осадчук ознайомили високопосадовців з особливостями ділянки державного кордону з висоти пташиного польоту та на землі, результатами роботи прикордонників за допомогою інженерно-технічного облаштування кордону та результатами пропускних операцій в пункті пропуску «Гоптівка». Окрім цього, прикордонники продемонстрували реконструйований відділ Держприкордонслужби «Тополі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси