Денис Монастирський вручив нагороди працівникам системи МВС

НАЗАД
09 вересня 2021 12:13

Сьогодні в Києві відбулась урочиста церемонія нагородження представників системи МВС з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський нагородив 71 працівника системи МВС орденами, медалями, відомчими відзнаками, а також правоохоронцям присвоєно почесні звання.

«Сьогодні ми маємо унікальну можливість, в 30-ту річницю Незалежності України, привітати та відзначити найкращих представників системи внутрішніх справ, які належним чином захищають свободу та безпеку в нашій державі. Нам всім відомо, що ви працюєте не для визнання та нагород. Врятовані життя та здоров’я людей – це перше і найголовніше, що дає вам сил і наснаги у вашій роботі», - сказав міністр.

Денис Монастирський зазначив, що, на жаль, за 30 років Незалежності України система МВС має великі втрати – 1698 правоохоронців поклали своє життя за цілісність та суверенітет України. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

«Сьогодні тут зібралися досвідчені працівники МВС, які присягнули на вірність України і виконали свій обов’язок перед народом. Ви взяли велику відповідальність за служіння перед Батьківщиною. Знаю про кожну історію героїзму, професіоналізму та відданості. Це і врятовані життя людей. За це вам шана всього українського народу, урядовців, депутатів і людей, які знаходяться тут. Ви дійсно доводите, що Міністерство внутрішніх справ – це міністерство безпеки кожного громадянина України. Своєю щоденною працею ви змінюєте наше життя на краще», - наголосив очільник МВС.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко привітав правоохоронців з нагородами. «Від себе особисто та від усього колективу Державної прикордонної служби України щиро вітаю вас з 30-ю річницею незалежності нашої держави. Дякую за той внесок, який ви робите в імідж нашої країни, в прославляння її, в її процвітання. Не зупиняйтеся на досягнутому, отримуйте нові нагороди, відзнаки, прославляйте нашу чудову країну», - сказав він.

Відповідно до Указу Президента України №389/2021 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання службового обов'язку та з нагоди Дня Незалежності України бригадний генерал В’ячеслав Демченко, начальник управління Адміністрації Держприкордонслужби, був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, а підполковник медичної служби Богдан Паньківський, лікар-епідеміолог Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота, медаллю «За військову службу Україні».

Крім того, Грамоти ВРУ отримали полковник Юрій Петрів, начальник 3 прикордонного загону та майор Олена Мельник, начальник відділу штабу 7 прикордонного загону Держприкордонслужби.

Почесні грамоти КМУ та подяки Прем’єр-міністра України отримали капітан 1 рангу Ігор Князєв, начальник відділу Адміністрації Держприкордонслужби, полковник Йонас Андруліс, начальник відділу Держприкордонслужби, майор Дмитро Городничов, начальник відділу 8 прикордонного загону та працівник Володимир Приймак, начальник групи 7 прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси