Денис Монастирський привітав прикордонників з професійним святом

НАЗАД
30 квiтня 2022 18:40

«Державна прикордонна служба для мене була і є найбільш унікальною серед всіх служб України», – сказав під час вітальної промови міністр внутрішніх справ України.

Охоронці кордону на захисті всюди – на морі, на землі, на кордоні, всередині країни, в повітрі, підкреслив міністр. «Ви маєте всі складові системи захисту. Це і питання наступального характеру і розвідка, тобто ви – унікальний, єдиний організм, який достойно зустрів складні часи», – сказав він.

Сьогодні не має розподілу там, де ми воюємо, наголосив міністр, разом всі – нацгвардійці, збройні сили, прикордонники, рятувальники – всі ми є єдиною силою, яка йде до нашої Перемоги!

«Розумію, що сьогодні багато Героїв вже не має з нами. Ми вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Хочу також передати вітання тим, хто наразі лікується в шпиталях», – зазначив Денис Монастирський.

Міністр побажав всім міцності, яка наближає нас щохвилини до нашої Перемоги. А також побажав захисникам, щоб вони завжди тримали зв’язок, хоча б мобільний, зі своїми сім’ями.

Денис Монастирський наголосив, що в цей день, сьогодні, вся країна віддає шану прикордонникам, всім побратимам, які знаходяться наразі на західному кордоні та здійснюють пропускні операції – оформляють мільйони людей, тисячі транспортних засобів, тим, хто сьогодні тут, і тим, хто зараз у найгарячіших точках нашої країни.

«Ви ті, хто творить нашу з вами Перемогу», – підкреслив міністр.

Денис Монастирський вручив прикордонникам відзнаки Міністерства внутрішніх справ, а також відзнаки РНБО за дорученням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси