День захисників та захисниць України!

НАЗАД
01 жовтня 2023 09:21

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко привітав зі святом незламних чоловіків та жінок, які відстоюють нашу свободу, які б’ються за нашу незалежність та захищають нашу ідентичність.

«Це не просто державне свято, це дата, яка покликана вкотре вшанувати всіх героїв та героїнь, котрі виборюють право українців на вільне життя і щодня боронять державу від країни-агресора», – написав очільник прикордонного відомства на своїй сторінці у Facebook.

Відзначення захисників та захисниць збігається із важливою церковною подією – Покровою Пресвятої Богородиці, яка з давніх часів є заступницею воїнів-захисників.

Цього року Україна вперше відзначає ці свята у нову дату, 1 жовтня. При цьому перехід на новий календар – це ще один крок, аби організувати наше життя на новий сучасний лад.

Нинішні захисники та захисниці завоювали найвищий рівень довіри народу та доводять, що є гідними нащадками Героїв минулих поколінь.

У жорстоких боях з підступним ворогом вони боронять кожен клаптик своєї землі. Ціною неймовірних зусиль повертають тимчасово захоплені території. Крок за кроком. Невпинно.

Усі ми маємо завжди пам’ятати їх подвиги і самопожертву. Їх відвага ціною власного життя завжди буде в нашій пам’яті.

Я щиро дякую всім, хто боронить країну, і щиро дякую кожному прикордоннику і прикордонниці, які воюють на лінії фронту в складі Сил оборони та захищають державний кордон України!

Зичу усім незламної сили духу, віри у нашу Перемогу, міцного здоров’я, щастя та добробуту у вільній, незалежній та квітучій Україні.

З Днем захисників і захисниць України!

З Днем Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва!

Слава Україні!!!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси