День охорони праці 2021

НАЗАД
28 квiтня 2021 13:56

28 квітня Україна відзначає всесвітній День охорони праці. Ініціативу Міжнародної організації праці було підтримано ще у 2006 році Указом Президента України.

«Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки і здоров'я на роботі». Під таким девізом у 2021 році, за рекомендацією Міжнародної організації праці, відзначається Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі.

Пандемія COVID-19 змусила уряди, роботодавців, працівників і широку громадськість зіткнутися з безпрецедентними проблемами, пов’язаними з коронавірусом та його численними наслідками для світу праці. Криза продемонструвала, наскільки важливо зміцнювати системи охорони праці, особливо охорону здоров’я на виробництві, на національному рівні та в компаніях.

Державна прикордонна служба України також підтримує ініціативу Міжнародної організації праці щодо проведення Дня охорони праці під новим гаслом. Праця – це частина нашого життя. Вітаємо всіх відповідальних за охорону праці з їх професійним святом та бажаємо спокійних трудових буднів. Бережімо себе, свою родину і всіх, хто поруч.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси