Делегація Посольства США в Україні побувала у регіональному управлінні Держприкордонслужби у Львові

НАЗАД
23 лютого 2022 15:39

Віктор Бабюк ознайомив гостей зі структурою та завданнями органу в системі охорони державного кордону України.

У рамках двостороннього співробітництва між Державною прикордонною службою України та Посольством США в Україні до Західного регіонального управління з візитом завітала делегація представників Посольства США на чолі з заступником Голови Місії Посольства США в Україні Аланом Перселлом.  

Керівник управління Віктор Бабюк ознайомив гостей зі структурою та завданнями органу в системі охорони державного кордону України.

У ході зустрічі було обговорено питання співпраці в інтересах надійної охорони державного кордону на ділянці відповідальності Західного регіонального управління.

Крім того, представники Посольства та Західного управління обговорили поточну ситуацію у сфері охорони кордону та регіональні ризики безпеки внаслідок агресивних дій Російської Федерації.

На завершення візиту Алан Перселл та Віктор Бабюк подякували один одному за співпрацю.

Нагадаємо, наприкінці минулого року було започатковано два проєкти міжнародної технічної допомоги США для Держприкордонслужби на майже 25 млн доларів.

Зокрема, Держприкордонслужба та Посольство США підписали План спільних дій щодо реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги обсягом 20 мільйонів доларів. Цей проєкт направлений на безпеку північного та східного кордонів України.

 А в рамках співробітництва з Державним Департаментом США за Програмою питань експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS) зареєстровано Проєкт, обсяг фінансування якого 4,5 млн доларів і який стосується розвитку інфраструктури кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси