Делегації Держприкордонслужби України та Департаменту внутрішньої безпеки США провели зустріч на українсько-польському кордоні

НАЗАД
17 лютого 2023 18:39

Робоча зустріч відбулася у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець» – «Корчова».

Делегації очолювали: перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Володимир НІКІФОРЕНКО та Секретар Департаменту внутрішньої безпеки США Алехандр МАЙОРКАС.

Генерал-майор Володимир НІКІФОРЕНКО висловив вдячність американській Стороні за послідовну підтримку інституційної спроможності прикордонного відомства України в умовах російської агресії.

Сторони обговорили та обмінялись думками щодо викликів сьогодення, пов’язаних із військовою агресією росії, для всього світового демократичного співтовариства, а також героїзм та стійкість, які проявляють прикордонники під час протидії ворогу у складі Сил оборони України.

Делегація США засвідчила свою відданість та непохитність у підтримці суверенітету та територіальної цілісності України, а також підтвердила готовність у нарощуванні потенціалу допомоги Державній прикордонній службі України з протидії зовнішнім загрозам національній безпеці.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси