Давид Арахамія та Олександр Трухін передали прикордонникам мобільний медичний комплекс

НАЗАД
13 липня 2023 12:23

Прикордонники отримали мобільний медичний комплекс. Він сформований на базі двох морських контейнерів та має все необхідне для автономного використання.

Мобільний медичний комплекс Державній прикордонній службі України передали керівник фракції «Слуги народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія та Олександр Трухін за сприяння голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука та депутата Дніпровської міськради Данила Міро.

«Сьогодні ми передали мобільний шпиталь з медичним обладнанням для наших прикордонників. Це важливий крок у забезпеченні надійного медичного обслуговування для наших героїв, які щодня стоять на варті нашої безпеки.

Дякую всім, хто долучився до цієї ініціативи і допоміг зробити її реальністю. Наша сила полягає в єдності та спільній роботі», - зазначив Олександр Трухін.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко запевнив, що отримана допомога зараз дуже потрібна прикордонному відомству.

«Прикордонники зі зброєю в руках б’ються з агресором на всіх ділянках, де ведуться бойові дії, а також під постійними обстрілами боронять українсько-російський кордон на деокупованих територіях. І ми маємо робити все можливе, щоб вберігати життя наших військовослужбовців і бути готовими швидко надавати всю необхідну медичну допомогу. Без сумніву, отриманий комплекс не буде простоювати без діла, а допомагатиме рятувати українських воїнів», - сказав Сергій Дейнеко.

Варто відмітити, приміщення переданого комплексу оснащені медичним обладнанням, меблями та аксесуарами. Вони також мають можливості кондиціонування, обігріву, підключення до водопостачання. Цей комплекс може використовуватися окремо, чи як модуль мобільного шпиталю, наприклад, як приймальне відділення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси