Цьогорічні випускники академії прибули у Чопський прикордонний загін

НАЗАД
15 серпня 2021 15:02

Перед початком служби з молодими офіцерами провели навчально-методичні збори.

Офіцери управління загону розповіли лейтенантам про обстановку на ділянці Чопського загону, представили їм їхніх наставників, познайомили з колегами, нагадали про заходи безпеки несення служби.

Та найцікавішим, мабуть, для офіцерів-випускників було організовано сходження на їх першу прикордонну вершину. За традицією, що склалася у Чопському загоні, новоприбулі лейтенанти разом з керівництвом загону піднялися на гору Кременець. Тут, на стику трьох держав – України, Словаччини та Польщі, вони дали ще одну клятву - клятву лейтенанта:«…Клянусь завжди пам’ятати і підтримувати тих офіцерів, хто разом зі мною прийшов у Чопський прикордонний загін та разом зі мною подолав цю першу прикордонну вершину. Клянуся з повагою ставитися до старших товаришів та свято оберігати та примножувати офіцерські традиції, бути вірним військовій присязі та високому званню офіцера-прикордонника».

А наприкінці походу учасників почастували найпопулярнішою закарпатською стравою – бограчем.

Після заходу, який неодмінно запам’ятається кожному молодому офіцерові на довгі роки, випускники 2021 року вирушили у прикордонні підрозділи Чопського загону для подальшого проходження служби.

Цьогоріч у Чопський прикордонний загін з Національної академії прибули 14 випускників. Тринадцятьох хлопців та одну дівчину було направлено для подальшого несення служби у відділах прикордонної служби та в управління загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси