Цивільні пілоти допомагають прикордонникам патрулювати державний кордон

НАЗАД
29 жовтня 2014 12:43

Протягом останніх кількох місяців пілотами приватних літаків для моніторингу кордону  було здійснено 39 вильотів, під час яких було оглянуто понад 10 тисяч кілометрів державно

Загострення ситуації на українсько-російському кордоні сприяло тому, що небайдужі громадяни більш активно почали допомагати прикордонникам у виконанні їхніх завдань. Державна прикордонна служба підтримує подібні ініціативи, в результаті до моніторингу кордону на різних ділянках активно долучаються члени громадських організацій, місцеві мешканці та підприємці.

Держприкордонслужба вже неодноразово повідомляла про участь в охороні кордону цивільних льотчиків на особистих літаках. Учора черговий виліт відбувся на ділянці Житомирського прикордонного загону. На приватному літаку «А-22LS» пілот оглянув 310 км кордону. Ознак протиправної діяльності  в ході моніторингу не виявлено.

Загалом протягом останніх кількох місяців пілотами приватних літаків для моніторингу кордону  було здійснено 39 вильотів, під час яких було оглянуто понад 10 тисяч кілометрів державного рубежу.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси