Цінувати мужність і шанувати жертовність

НАЗАД
23 червня 2023 13:46

Війна забирає найцінніше, обмежує право вибору і разом з тим дарує усвідомлення суті речей, подій і людей, які опинилися поруч із нами у відповідний момент.

Рішення стати на захист Батьківщини і триматися до останнього набою, рішення чіплятися за кожен клаптик рідної землі, рішення рятувати життя побратимів… усі ці рішення зрештою дали можливість поставити під сумнів могутність агресора та подарували надію на перемогу у кровопролитній боротьбі. Люди, які приймали ці рішення і пройшли пекло війни варті відзнак і найвищих нагород.

На виконання Указів Президента України Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко вручив ордени та медалі прикордонникам, які у складі Сил Оборони України зупинили агресора та продовжують невтомну боротьбу на шляху до єдиної для всіх українців мети.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі двоє прикордонників удостоєні орденів «За мужність» ІІІ ступеня. Вісім захисників отримали медалі «За військову службу Україні». П’ятьом прикордонникам очільник відомства вручив медалі «За бездоганну службу» ІІ та ІІІ ступенів. Також четверо військовослужбовців отримали медалі «Захиснику Вітчизни».

«Дякую Вам за щоденний подвиг, який ви здійснюєте на благо нашої держави!» – наголосив Сергій Дейнеко, вітаючи прикордонників з отриманням державних нагород.

Також очільник прикордонного відомства звернув увагу присутніх на те що всіх захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я та мають бажання повернутися у велику прикордонну родину відомство цінує, чекає у своїх лавах та подбає про адаптацію і роботу гідну досягнень захисників у цій страшній війні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси