Чотирьох порушників зупинили на кордоні через підроблені документи та відмітки Держприкордонслужби

НАЗАД
14 квiтня 2015 15:22

Сьогодні прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали 19-річного громадянина Сирії, який намагався використати підроблений закордонний паспорт громадянина Румун

Сьогодні прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали 19-річного громадянина Сирії, який намагався використати підроблений закордонний паспорт громадянина Румунії. Фальшивий документ хлопець придбав напередодні майже за 1000 євро та з його допомогою мав намір потрапити до Мюнхена.

Заміну сторінок з установочними даними виявили учора прикордонники перевіряючи пасажирів, які прилетіли із Об’єднаних Арабських Еміратів, також в аеропорту  «Бориспіль». Прикордонники  виявили громадянина Сирії з підробленим документом громадянина Франції під час вибіркової перевірки транзитних пасажирів рейсу «Дубаї–Київ–Стокгольм».  Порушника було відправлено зворотним рейсом.

Двох порушників з підробленими документами прикордонники Харківського та Чернівецького загону зупинили у пунктах пропуску «Гоптівка» та «Росошани». Громадянин Азербайджану та громадянин Молдови намагались перетнути кордон з фальшивими відмітками Державної прикордонної служби України. Про правопорушення повідомлено співробітників МВС.

           

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси