Чотирьох нелегалів затримано на Закарпатті

НАЗАД
19 вересня 2018 10:18

Поблизу державного кордону військовослужбовці Чопського загону виявили та затримали дві групи нелегалів минулої доби.

Під час моніторингу території дільничний інспектор відділення «Верховина Бистра» помітив неподалік села Лубня Великоберезнянського району рух двох невідомих осіб у бік держрубежу. Чоловіки пересувались на велосипедах. Правопорушників було затримано за 10 метрів від державного кордону. Обидва чоловіки мали при собі паспортні документи громадян Іраку. Правопорушника розповіли, що мали намір потрапити до Польщі незаконним шляхом.

Ще двох іноземців прикордонники затримали на околиці населеного пункту Чоп. Інформацію про перебування правопорушників  біля однієї з АЗС поблизу кордону надали оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Група реагування від відділення «Соломоново» негайно затримали цих двох «мандрівників». Іноземці не змогли пред’явити жодних документів, але назвалися громадянами В’єтнаму.

Усіх іноземців доставлено до прикордонних відділів для з’ясування всіх обставин правопорушення. Чоловіків буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси