Чотири загублені долі… Вічна пам’ять Героям

НАЗАД
10 серпня 2021 11:49

2014 рік став справжнім випробуванням для нашої країни. Війна, що прийшла до нас раптово дуже жорстоко дала зрозуміти кожному – на що розраховувати, якщо хочеш захистити рідний край.

Прикордонники мужньо боронили державний рубіж.

Батьки, діти, дружини та друзі всі вони сподівались, що це страшний сон та бажали скоріше прокинутись щоб втекти від нестерпних страждань, які щодня лише примножувалися.

У цей день сім років тому під час артилерійського обстрілу місця розташування тактичного угрупування «Північ», що дислокувалося неподалік Юганівки, четверо захисників держрубежу відділу прикордонної служби «Марківка» – сержант В’ячеслав Акутін, сержант Сергій Андрієнко, старший сержант Давід Дзідзінашвілі та прапорщик Володимир Шило мужньо боронили Батьківщину. Прикордонники не полишали ділянки, яку охороняли. Ні кроку назад… Під час обстрілу, який тривав майже дві години, вибухи ворожих боєприпасів забрали життя наших захисників.

10 серпня 2014 року кращі сини України, сміливі та відважні хлопці, поклали на вівтар незалежності держави найдорожче – своє життя.

Схиляємо голову та висловлюємо шану мужнім захисникам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси