Чоловік намагався перетнути лінію розмежування по чужому документу

НАЗАД
16 березня 2016 11:27

Громадянина Азербайджану, який намагався перетнути лінію розмежування по чужому паспорту, виявили прикордонники Донецького загону на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке&

Громадянина Азербайджану, який намагався перетнути лінію розмежування по чужому паспорту, виявили прикордонники Донецького загону на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке».

Прямуючи з неконтрольованої території чоловік надав паспорт громадянина України, але під час проведення перевірки у прикордонного наряду виникли сумніви щодо приналежності документу зазначеному громадянину. В подальшому прикордонники виявили у нього дійсний паспорт для виїзду за кордон громадянина Азербайджану та посвідку на постійне проживання в Україні.

У ході співбесіди чоловік пояснив, що потрапив на непідконтрольну Україні територію через один з закритих пунктів пропуску, а далі планував виїхати на контрольовану частину. Розуміючи, що через незаконний перетин кордону йому загрожує відповідальність він вирішив використати чужий паспорт громадянина України. Так азербайджанець вважав, що уникне проблем з перетином лінії розмежування.

Наразі затриманого передали представникам Національної поліції, а також склали на нього документи адміністративного провадження за незаконний перетин державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси