Чоловік намагався перетнути державний кордон за паспортом свого 20-річного сина

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:18

Громадянина Молдови 1968 року народження, який намагався перетнути державний кордон за паспортом свого 20-річного сина, виявили в пункті пропуску «Кучурган», що на Одещині. <

Громадянина Молдови 1968 року народження, який намагався перетнути державний кордон за паспортом свого 20-річного сина, виявили в пункті пропуску «Кучурган», що на Одещині. Прикордонники Білгород-Дністровського загону зупинили чоловіка під час перевірки документів. Прямуючи в Україну на автомобілі «Фольцваген», чоловік надав паспортний документ громадянина Росії. Проте правоохоронці одразу ж помітили відмінності в документі. Як пояснив чоловік, він просто помилився та випадково взяв для поїздки  паспортний документ, що належав його сину.

Згодом правоохоронці цього ж загону зупинили ще двох громадян Молдови без документів, які б давали право перетнути державний кордон. Чоловік разом з дружиною прямували на Батьківщину та мали при собі лише паспорти колишнього СРСР. Відносно затриманих складені документи адміністративного провадження та передано молдовській стороні.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси