«Чим більше охочих здати кров, тим більше життів ми можемо врятувати!»

НАЗАД
30 листопада 2022 09:20

Сьогодні кожен українець робить свій внесок у нашу Перемогу і одним з надважливих та вкрай необхідних аспектів є постійне поповнення банку крові.

Донорство – це надзвичайно важливий акт волонтерства, який рятує життя багатьох людей. Днями моряки-прикордонники теж долучилися до цієї почесної справи.

Павло родом з Херсонщини, військову кар’єру розпочав у 2017 році на кораблі Морської охорони «Донбас» у Маріуполі. Його так захопила морська справа, що за рік він вирішив вступати до Національного Університету «Одеська морська академія» за напрямком «Експлуатація корабельних енергетичних установок». Вперше в житті Павло став донором саме під час навчання, коли разом з побратимами вирішив допомогти дітям. З того часу донорство є для нього традиційним.

«Останнім часом я планово здаю кров кожні 2-3 місяці. Я вже знаю, що перед цим треба дотримуватися певної дієти. Процес здачі крові не займає багато часу, 5-7 хв, але це може врятувати комусь життя. Зараз це відбувається, насамперед, аби врятувати життя поранених бійців та мирних жителів, які також потерпають від обстрілів окупанта.

І чим більше охочих здати кров, тим більше життів ми можемо врятувати», - стверджує Павло.

Українці - найсильніший народ, який не зламати. Ми сильні, мужні, ми боремося, відвойовуємо країну, здаємо кров, волонтеримо, підтримуємо один одного заради нашої Перемоги, яка обов’язково буде.

Все буде Україна!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси