«Прикордоннику, чи варто заради отримання хабаря сьогодні втратити все у майбутньому?»

НАЗАД
21 лютого 2020 12:28

З таким гаслом проведено Антикорупційну акцію у підрозділах охорони державного кордону з 14 по 20 лютого 2020 року.

Захід організовано співробітниками управління забезпечення доброчесності з метою запобігання втягуванню прикордонників у протиправну діяльність. 

Під час акції кожному представнику служби доведено принципові вимоги Президента України та Голови Державної прикордонної служби України щодо настання неминучої відповідальності за корупційні злочини.

Для прикладу незворотності покарання наводилися реальні факти скоєних корупційних правопорушень та подальша доля їх учасників. Наголошено, що дані на усіх осіб, які скоїли корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, заносяться до Єдиного державного реєстру осіб, котрі вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

В рамках акції персоналу відомства продемонстровано витяги із зазначеного реєстру щодо колишніх прикордонників, які внесені до нього, а також зазначено, що для таких осіб відсутня можливість працевлаштуватись до будь-яких державних органів нашої країни.

Наголошуємо, що керівництво відомства й надалі продовжить займати активну позицію в питаннях запобігання та боротьби з корупційними проявами на кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси