(ВІДЕО) Чи краща риба в українських водоймах? Прикордонники затримали двох іноземців-порушників

НАЗАД
13 травня 2020 13:00

Сьогодні під час нічного патрулювання українсько-молдовського кордону військовослужбовці Білгород-Дністровського загону затримали двох осіб.

Чоловіки без документів, що посвідчують особу, незаконно перетнули державний кордон із Молдови в Україну.

Поціновувачами такої «нічної прогулянки» виявилися два громадянина Республіки Молдова. Іноземці на дерев’яному човні типу «Каюк» біля українського берега річки Дністер здійснювали незаконний вилов водних живих ресурсів забороненими знаряддями лову.Чоловіки за допомогою браконьєрських пасток вже встигли виловити кілька десятків кілограмів риби. 

Наразі порушників кордону затримано з метою встановлення особи  та складання адміністративних протоколів. Після проведення всіх необхідних заходів, іноземців буде повернуто суміжній стороні.

 А загалом, цими днями охоронці кордону Білгород-Дністровського загону спільно з представниками рибоохорони та членами громадського формування в акваторіях Дністровського та Кучурганського лиманів, а також на озері Путрине виявили 34 заборонених знарядь лову (ятерів) з раками та близько 1400 метрів браконьєрських сіток.

Весь улов – а це майже 350 раків та кількадесят кілограмів риби, що знаходилися в браконьєрських пастках, прикордонники випустили у природне середовище.  Заборонені знаряддя лову вилучено встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси