Четвертому організатору каналу нелегального транзиту через Україну в ЄС оголосили підозру

НАЗАД
11 грудня 2020 11:44

Наприкінці вересня цього року прикордонники Мукачівського прикордонного загону затримали групу нелегальних мігрантів з Іраку та двох їх переправників.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження у ході якого офіцери головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно з іншими правоохоронцями встановили особи усіх організаторів каналу незаконного переправлення нелегальних мігрантів.

Крім того, під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області, міжвідомча група в складі співробітників Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, слідчого відділу УСБУ в Закарпатській області, із залученням спецпідрозділу «Дозор» у фігурантів справи провели обшуки та виявили беззаперечні факти їх причетності до протиправної діяльності.

Раніше вже повідомлялось про вручення підозри двом мешканцям Виноградівського району Закарпатської області, 1988 та 1993 років народження, а також 52-річному мешканцю Донецької області, який здійснював перевезення нелегалів.

Днями оголошено підозру четвертому та останньому фігуранту цього злочинного ланцюга, 49-річному мешканцю міста Рівне.

Вже невдовзі усі учасники вказаної злочинної діяльності постануть перед судом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси