Четверо румунів та двоє українців переганяли з Румунії троє коней

НАЗАД
31 травня 2016 09:33

Учора у Рахівському районі Закарпатської області прикордонники Мукачівського загону під час реалізації наявної інформації щодо ймовірної протиправної діяльності на кордоні затримали шестеро осі

Учора у Рахівському районі Закарпатської області прикордонники Мукачівського загону під час реалізації наявної інформації щодо ймовірної протиправної діяльності на кордоні затримали шестеро осіб.

Невідомі намагались переправити з Румунії в Україну «живу контрабанду» – 3 коней. Жодних документів при собі затримані не мали. В ході проведення опитування вдалось встановити, що четверо з них є громадянами Румунії, а двоє – громадяни України.

В результаті проведення подальших пошукових заходів, прикордонники неподалік від місця затримання у кущах знайшли ще й рушницю та два набої. 

Де чоловіки взяли коней та з якою метою намагались доправити їх через кордон, наразі з’ясовується.  Усіх затриманих та коней доставлено до відділу прикордонної служби «Богдан» для складання протоколів адмінпровадження. Триває перевірка.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси