Четверо громадян Афганістану заплатили за невдалу подорож 44 тисячі доларів

НАЗАД
09 вересня 2013 13:58

Цієї  ночі прикордонники Чопського загону затримали четверо громадян Афганістану, які хотіли потрапити  до Угорщини через річку Тису. Щоправда, яким чином вони мали подолати досить серйозну водну перешкоду, прикордонники нараз

Цієї  ночі прикордонники Чопського загону затримали четверо громадян Афганістану, які хотіли потрапити  до Угорщини через річку Тису. Щоправда, яким чином вони мали подолати досить серйозну водну перешкоду, прикордонники наразі встановлюють.

Близько третьої ранку прикордонний наряд, який патрулював ділянку відділу «Саловка», за допомогою тепловізійного приладу виявив їх неподалік кордону. Оперативна група зі службовим собакою миттєво вирушила на вказаний напрямок та вже за 10 хвилин спілкувалася з правопорушниками.

Затриманими виявилося чоловік з дружиною та їхні син і донька 1996 та 1998 років народження. Проте, як і в більшості випадків, ніхто з них документально свою особу, вік та громадянство підтвердити не зміг, а країною свого народження вони вказали Афганістан. Також «шукачі щастя» повідомили охоронцям рубежу, що всі вони є родиною, а за свою подорож до країн ЄС заплатили невідомим по 11 тисяч доларів США за кожного.

Наразі прикордонниками проводяться перевірочні та адміністративно-процесуальні заходи. Подальшу долю затриманих та міру покарання визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси