Четверо браконьєрів з рибою на 4 мільйони гривень намагались сховатися на базі відпочинку

НАЗАД
29 березня 2016 11:23

Четверо порушників під час незаконного вилову риби забороненими знаряддями лову на маломірному човні в районі населеного пункту Луночарське Запорізької області виявили прикордонники Бердянського загону спі

Четверо порушників під час незаконного вилову риби забороненими знаряддями лову на маломірному човні в районі населеного пункту Луночарське Запорізької області виявили прикордонники Бердянського загону спільно з представниками Азоврибоохорони. 

Порушники, зрозумівши, що їх помітили, спробували сховатись на території бази відпочинку «Троянда». При цьому вони намагались не допустити на територію бази прикордонників, представників рибоохорони та викликану на місце оперативно-слідчу групу співробітників Національної поліції, блокуючи ворота транспортним засобом та не виконуючи законні вимоги прикордонників.

Невдовзі у результаті спільних дій правоохоронці розблокували шлях та потрапили на територію бази відпочинку. Під час перевірки у правопорушників виявили близько 2,5 тонн незаконно виловленої риби бичка. Попередня оцінка нанесеного державі збитку від виловленої риби становить близько 4 мільйонів гривень.

На водія транспортного засобу, який блокував в’їзд на територію бази відпочинку, складено адміністративний протокол за невиконання законних дій прикордонників та порушення прикордонного режиму.

Представники Азоврибоохорони морепродукти встановленим порядком вилучили і склали протокол по статті 85 ч.4 КУпАП, а оперативно – слідчою групою  поліції за ознаками кримінального правопорушення складено протокол за статтею 249 ч.1 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси