Чернівецький прикордонний загін – лауреат щорічної премії «PROZORRO AWARDS»

НАЗАД
02 березня 2024 10:45

Упродовж останніх років процес державних закупівель в Україні активно вдосконалюється та розвивається.

З введенням в дію електронної системи «Prozorro» механізми витрачання державних коштів стали впорядкованими та зрозумілими.

Нині система публічних закупівель «Prozorro» використовується всіма державними органами, організаціями та установами. З початком повномасштабного російського вторгнення особлива увага органів влади та громадськості прикута до державних закупівель у сфері оборони. Активними учасниками цих процесів є й органи охорони державного кордону.

Для забезпечення ефективності ведення бойових дій, службової діяльності на державному кордоні, і просто елементарного побуту, прикордонники постійно користуються системою «Prozorro» для закупівлі товарів та послуг.

За підсумками року керівники цієї державної платформи вручають премію «PROZORRO AWARDS». Премію отримують переможці в кількох номінаціях, яких сама система визначає за кількісними або якісними показниками.

Минулого року в номінації «Замовник з найбільш конкурентними закупівлями у сфері оборони» переміг Чернівецький прикордонний загін. Прикордонники мали найвищу середню конкуренцію на закупівлях замовників сфери оборони, що провели понад 20 конкурентних закупівель за рік.

«Це заслуга всього колективу. Кожний відповідальний за закупівлю, начальник відділу або служби, чітко дотримувався всіх вимог під час формування запитів, розгляду пропозицій та укладання договорів», - розповідає начальник відділення публічних закупівель Чернівецького прикордонного загону Андрій Нагаєв. «Дуже приємно усвідомлювати, що твої закупівлі найбільш конкурентні у найважливішій на сьогодні сфері – сфері оборони».

Вручення премії відбувалось за участі Прем’єр – Міністра України Дениса Шмигаля, голів низки міністерств і відомств, керівників державних установ і організацій та представників бізнесу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси