Чергові три іномарки не склали іспити на кордоні

НАЗАД
06 травня 2018 11:00

Співробітники прикордонного відомства минулої доби виявили два транспортних засоби з невідповідністю номерів кузовів та підроблене доручення на новеньку іномарку.

Співробітники прикордонного відомства минулої доби виявили два транспортних засоби з невідповідністю номерів кузовів та підроблене доручення на новеньку іномарку.

Під час оформлення подорожуючих в пунктах пропуску  «Виступовичі» й «Чугунівка», прикордонники Житомирського і Харківського загонів виявили невідповідність номерів кузовів автомобілів «Chevrolet» та «Opel» із даними, зазначеними в реєстраційних документах. Керували автомобілями 2006 та 1988 років випуску наші співвітчизники.

Стосовно правопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Транспортні засоби встановленим порядком передано представникам Національної поліції.

А в пункті пропуску «Катеринівка», що на кордоні з Росією, військовослужбовці Сумського загону зафіксували у громадянина України підроблене доручення на легковий автомобіль української реєстрації. Наш співвітчизник керуючи «Toyota» 2018 року випуску прямував на виїзд з України.

Водія, автомобіль та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси