Чергові 100 літрів вина прикордонники спільно з митниками виявили в потязі «Кишинів-Москва»

НАЗАД
12 лютого 2014 09:31

60 пластикових пляшок з алкогольною продукцією було приховано в міжстельовому просторі купе провідника та в рундуках під сидіннями в чотирьох інших пасажирських купе.

Вчора в міжнародному пункті пропуску для залізничного сполучення «Могилів–Подільський – Волчинець» під час здійснення прикордонно-митного оформлення черговий раз виявили прихований товар.

В одному з вагонів поїзду сполученням «Кишинів - Москва» спільна оглядова група знайшла понад 100 літрів вина кустарного виробництва. 60 пластикових пляшок з алкогольною продукцією було приховано в міжстельовому просторі купе провідника та в рундуках під сидіннями в чотирьох інших пасажирських купе.

Для відібрання пояснень та складання адміністративно-процесуальних документів провідника даного вагону, громадянина Молдови, було знято з потягу.

Зазначимо, що останнім часом в цьому пункті пропуску збільшилася кількість випадків з виявлення алкоголю. Так нещодавно в поїзді «Кишинів-Москва» в двох вагонах знайшли пляшки  з вином домашнього виготовлення, загалом 190 літрів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси