Через Західний Буг переправляли понад 15 тис. пачок сигарет. Українські правоохоронці затримали «розвідника», польські – «перевізника»

НАЗАД
02 жовтня 2020 10:18

Прикордонники Луцького загону спільно з польськими колегами завадили контрабандному переміщенню значної партії сигарет.

Правоохоронці виявили ознаки протиправної діяльності поблизу річки Західний Буг, якою проходить кордон. Українські та польські прикордонники провели скоординовані дії з пошуку та затримання порушників.

У результаті пошукових заходів співробітники Держприкордонслужби України виявили 2 300 пачок сигарет, а Прикордонної варти Польщі – 13 тисяч пачок сигарет. Також затримали осіб, які, ймовірно, причетні до контрабандної оборудки. З польського боку перепинили громадянина цієї країни, в автівці якого і знаходилися тютюнові вироби. На українському березі впіймали нашого співвітчизника з тепловізором «PULSAR», за допомогою якого він, можливо, відстежував дії прикордонних нарядів. Раніше затриманий неодноразово притягувався до відповідальності за протиправну діяльність на кордоні. Також на українському боці виявлено гумовий човен, насос, спортивні сумки та речові мішки, мотузки, скотч, поліетиленові пакети…

Виявлені на українському березі сигарети передали в Нацполіцію. Відносно чоловіка, якого затримали з тепловізором, співробітники Держприкордонслужби склали матеріали справи про адмінправопорушення. Тривають заходи щодо встановлення усіх обставин правопорушення та причетних до нього осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси