Через приховані сигарети водії втратили чотири автівки

НАЗАД
28 сiчня 2013 14:48

 

До яких тільки хитрощів вдаються «підприємливі» водії, аби перемістити через державний кордон тютюнові вироби.Так, цими вихідними  співробітники

 

До яких тільки хитрощів вдаються «підприємливі» водії, аби перемістити через державний кордон тютюнові вироби.

Так цими вихідними  співробітники Держприкордонслужби України та працівники митниці вилучили чотири автівки у двох українців та двох румунів, які намагались перевезти через державний кордон сигарети. Під час проведення поглибленого огляду  автомобіля «Сіат» працівники пункту пропуску «Рава- Руська» виявили 1,5 тисячі пачок сигарет. Водій, громадянин України, заховав їх в подвійному днищі автівки та намагався у такий спосіб перевезти сигарети до Польщі.

Ще одного співвітчизника прикордонники Мукачівського загону та працівники митниці зупинили в пункті пропуску «Дякове». Чоловік віз тютюнові вироби в спеціально виготовлених тайниках, які знаходились між двигуном та салоном автівки марки «Кia», а також в паливному баку.

Цього ж дня у тому ж пункті пропуску прикордонники зупинили громадянина Румунії. У «Мерседесі», за кермом якого він був,   під обшивкою сидіння та даху було виявлено близько двох сотень пачок  сигарет.

У «Мерседесі» в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону разом з митниками також виявили схованку. Винахідливий румун приховав 280 пачок сигарет в передніх колесах автомобіля. Виявлений конфіскат та автівку передали до митниці.

Варто зауважити, що протягом 2012 року співробітники Державної прикордонної служби України виявили 64,22 мільйонів штук сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси