Через кордон переправляли 350 кілограмів м’ясного фаршу та майже тонну сиру

НАЗАД
19 лютого 2014 10:13

На Луганщині за  кілька метрів від держрубежу затримали автомобіль «Нива» з продуктами харчування. Крім того товари народного споживання виявили  у пункті пропуску &am

На Луганщині за  кілька метрів від держрубежу прикордонники відділу «Свердловськ» затримали автомобіль «Нива» з продуктами харчування.

Виявили автомобіль учора ввечері за допомогою переносного  тепловізійного пристрою. За кермом автівки, яку зупинили біля населеного пункту Червонопартизанськ, був громадянин України. З’ясувалося, що українець намагався перемістити до Росії 350 кілограмів м’ясного фаршу.   Попередня сума оцінки  вилученого та переданого до митниці товару склала майже 13 тисяч гривень.

Крім того товари народного споживання виявили прикордонники та працівники митниці у пункті пропуску «Рава-Руська», що  на кордоні з Польщею.

 Під час огляду рейсового автобуса «Томашів – Новояворівськ» працівники пункту пропуску помітили, що конструктивні порожнини транспортного засобу заповнені пакунками. Всього у сховках було 970 кілограмів твердого сиру. Конфіскований на понад 42 тисячі гривень товар, який перевозив житель Львівщини,  передали до митниці. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси