Через кордон молдаванин та українець везли зброю

НАЗАД
09 вересня 2013 14:05

Напередодні вихідних в міжнародному пункті пропуску «Маяки» прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці виявили пістолет «GLOC – 19&a

Напередодні вихідних в міжнародному пункті пропуску «Маяки» прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці виявили пістолет «GLOC – 19». Віз зброю громадянин Молдови.

Чоловік перетинав кордон мікроавтобусом «Фольксваген». Під час оформлення працівники пункту пропуску звернули увагу на те, що 27-річний водій, який прямував в Коблево, дуже хвилюється. Саме тому автівку вирішили перевірили ретельніше. До поглибленого огляду залучили й службового собаку. Невдовзі пес вказав на салон транспортного засобу, де було виявлено 9 мм пістолет  «GLOC – 19» в кобурі та 13 набоїв до нього. По даному факту поінформовано співробітників МВС та СБУ. Зі слів молдаванина, пістолет він придбав в Кишиневі для особистих потреб та перед виїздом забув залишити вдома.

Ще одного любителя зброї виявили на Львівщині. В пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники та митники в громадянина України знайшли пневматичний револьвер турецького виробництва «FLOBERT» та 7 набоїв до нього. Цього разу охоронцям кордону також допоміг службовий собака. Пес вказав на автомобіль «Гранд Черокі», яким 33-річний житель Тернополя виїжджав з України. Про знахідку повідомили співробітників міліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси