Через кордон громадянин Сьєра-Леоне «подорожував» з підробленою посвідкою на проживання, а угорець – залізничною колією

НАЗАД
04 серпня 2018 13:04

Двох іноземців, які намагались незаконно перетнути український кордон, прикордонники затримали на Закарпатті та в аеропорту Харкова.

Один з порушників хотів залишити Україну з підробленими документами, а інший перетнувши держрубіж по залізничній колії.

Громадянина Сьєра-Леоне затримали співробітники Харківського прикордонного загону в аеропорту. Чоловік саме оформлявся на відліт на рейс до Стамбула. Під час прикордонного контролю інспектор виявив, що посвідка на проживання в Україні, яку пред’явив іноземець, повністю підроблена. Крім того, він перевищив термін перебування в Україні.

Іншого порушника, громадянина Угорщини, спинили прикордонники Чопського загону. «Мандрівник» слідував в Україну перетинаючи державний кордон просто йдучи залізничною колією. При собі порушник мав ID-картку.

Тепер угорцю доведеться відповідати за незаконний перетин кордону. Його доставили в прикордонний підрозділ і далі на нього очікує суд. А громадянина Сьєра-Леоне передали співробітникам Нацполіції, а також направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». До того ж на останнього складено адмінпротокол за перевищення терміну перебування на території нашої держави і накладено стягнення у вигляді 5100 гривень штрафу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси