Через кордон українець мотоциклом з коляскою перевозив бензин

НАЗАД
20 червня 2014 08:46

Учора прикордонники Сумського загону запобігли спробі незаконного переміщення через кордон паливно-мастильних матеріалів. Правопорушення виявили в ході перевірки лінії держрубежу неподалік села Степок, що

Учора прикордонники Сумського загону запобігли спробі незаконного переміщення через кордон паливно-мастильних матеріалів.

Правопорушення виявили в ході перевірки лінії держрубежу неподалік села Степок, що біля українсько-російського кордону.  Прикордонний патруль на чолі з дільничним інспектором відділу «Краснопілля»  затримав порушника за 30 метрів від кордону. Чоловік на мотоциклі «ІЖ-Планета-3» незаконно порушив державний кордон поза пунктом пропуску. В колясці мотоцикла знаходилися 11 каністр з 230 літрами бензину. 

Пальне та мотоцикл у  порушника, який не мав жодних документів, встановленим порядком вилучено та передано працівникам митниці. За незаконне перетинання кордону та порушення прикордонного режиму стосовно 25-річного жителя прикордоння, громадянина України, складені матеріали про адміністративні правопорушення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси