Через аеропорт Одеси в Туреччину намагались вивезти 3 українок для використання в сфері надання сексуальних послуг

НАЗАД
17 лютого 2016 16:38

Оперативно-розшуковими підрозділами Південного регіонального управління спільно з Управлінням боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Одеській області сьогодні було викрито к

Оперативно-розшуковими підрозділами Південного регіонального управління спільно з Управлінням боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Одеській області сьогодні було викрито канал, яким через державний кордон переправлення трьох громадянок України. В подальшому жінок мали використовувати в сфері надання сексуальних послуг в Туреччині.

Правоохоронці зупинили українок, коли вони саме оформлялися на рейс до Стамбула в аеропорту «Одеса». Разом з ними затримали ще 2 жінок, які їх супроводжували та причетні до протиправної діяльності.

Проводяться невідкладні слідчі дії за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 149 КК України. 

Нагадаємо, що на Харківщині, співробітники Держприкордонслужби України спільно з Національною поліцією лише протягом останнього тижня у ході проведених спеціальних заходів двічі були викриті два канали, якими в Росію переправляли громадянок України. Загалом в сусідню країну везли 8 жінок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси