Через адмінмежу з АР Крим за добу прикордонники не пропустили 6 іноземних громадян

НАЗАД
17 лютого 2016 13:18

Співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління минулої доби не пропустили через адмінмежу з АР Крим 6 іноземців.Прикордонники Бердянського загону в контрольному пункті «Чонгар&ra

Співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління минулої доби не пропустили через адмінмежу з АР Крим 6 іноземців.

Прикордонники Бердянського загону в контрольному пункті «Чонгар» не пропустили на материкову частину України 3 іноземних громадян. Особи прибули до окупованого Криму через закритий пункт пропуску, тобто потрапили на територію України незаконно. В той же час ще 3 іноземних громадян прямували до Криму без спеціальних дозволів. Всім громадянам встановленим порядком відмовлено у пропуску через адміністративну межу з тимчасово окупованою АР Крим.

Державна прикордонна служба звертає увагу громадян, що потрапити на материкову частину України іноземці та особи без громадянства можуть тільки через діючі пункти пропуску на державному кордоні. Розпорядженням КМУ від 30.04.14 № 424-Р всі українські пункти пропуску та пункти контролю, що діяли на території АР Крим до анексії, тимчасово закриті.

Крім того, на даний час в’їзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію, згідно Постанови КМУ від 04.06.15 №367, здійснюється за паспортним документом та спеціальним дозволом, виданим Державною міграційною службою України, лише через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Чонгар», «Каланчак» та  «Чаплинка».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси