Через 300 пачок сигарет румун позбувся авто за 150 тисяч гривень

НАЗАД
16 жовтня 2015 13:01

Сьогодні вранці прикордонники Чернівецького загону припинили чергову спробу переправлення тютюнових виробів до Румунії. Так, у пункті пропуску «

Сьогодні вранці прикордонники Чернівецького загону припинили чергову спробу переправлення тютюнових виробів до Румунії. Так, у пункті пропуску «Порубне» у багажному відсіку транспортного засобу було виявлено 343 пачки сигарет.

Легковий автомобіль «Шкода Октавія» прибув в пункт пропуску під керуванням 29-річного громадянина Румунії. У прикордонного наряду виникла підозра щодо переміщення даним автотранспортом товарів з використанням тайників та схованок. І не даремно. Адже, під час поглибленого огляду автомобіля спільним нарядом прикордонників та представників митниці було виявлено 194 пачок сигарет марки «MARVEL» та 149 пачок сигарет марки «Ritm». Вони знаходились під днищем багажного відсіку автомобіля.

Разом із сигаретами на суму понад чотири тисячі гривень, чоловік позбувся і автомобіля вартістю 150 тисяч гривень, за спробу прихованого перевезення тютюнових виробів через кордон.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси