Чемпіонат Держприкордонслужби з гирьового спорту стартував у Національній академії

НАЗАД
15 березня 2019 13:22

Сьогодні у приміщенні спорткомплексу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького розпочався чемпіонат Держприкордонслужби з гирьового спорту.

Змагання проводяться з метою широкого залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, розвитку і популяризації гирьового спорту в Україні, відродження українських національних традицій, підвищення рівня майстерності спортсменів та формування збірної команди для участі в міжнародних змаганнях.

У змаганнях беруть участь команди прикордонників регіональних управлінь та частин центрального підпорядкування Державної прикордонної служби України.

На початку заходу Голова спортивного комітету Держприкордонслужби Микола Подоляк привітав учасників зі спортивною подією. «Сьогодні, ми розпочинаємо змагання серед кращих спортсменів Державної прикордонної служби України. Переконаний, що поєднання фізичної культури та спорту – це символ молодості, велич мужності та духу. Ви майбутнє нашої держави! Бажаю вам всім міцного здоров’я, удачі, наполегливості, наснаги та перемог!» – зазначив він.

Варто зазначити, що в чемпіонаті беруть участь понад 100 спортсменів, серед яких є заслужений майстер спорту України, три майстри спорту України міжнародного класу, десять майстрів спорту України та вісім кандидатів у майстри спорту України.

Зазначимо, що змагання триватимуть два поспіль дні.

Бажаємо усім учасникам чемпіонату високих спортивних досягнень та вражаючих перемог! Нехай переможе найсильніший!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси