Чекаємо на мотивовану молодь, що бажає стати на захист державного кордону

НАЗАД
02 лютого 2024 15:36

Упродовж першого місяця 2024 року співробітники Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби провели зустрічі зі здобувачами освіти різних навчальних закладів Черкащини.

Ці заходи стали важливим етапом у формуванні уявлення старшокласників про відповідальну та цікаву професію прикордонника.

Охоронці кордону розповіли про прикордонне відомство та розказали історії про військовослужбовців, які брали участь у відсічі збройної агресії росії проти України.

Важливим акцентом у ході спілкування стала презентація єдиного вищого навчального закладу в Україні, який здійснює підготовку офіцерів-прикордонників. Охоронці кордону розповіли про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка курсантів в академії та про можливості, які має курсантська спільнота щодо реалізації своїх здібностей у науковій, творчій та спортивній діяльності.

Під час зустрічей прикордонники також надали учням вичерпну інформацію щодо вступної кампанії, переліку вимог та документів необхідних для вступу на навчання до Національної академії Держприкордонслужби України ім. Б. Хмельницького.

Бути прикордонником – це престижно, войовничо і сміливо! Запрошуємо до великої та дружньої прикордонної родини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси