Церковний дзвін за 200 тисяч гривень та 600 літрів спирту українець віз без документів

НАЗАД
22 квiтня 2013 10:12

 

У мікроавтобусі був церковний дзвін та 30 картонних коробок, в яких знаходились 120 пластикових пляшок ємністю 5 літрів кожна з характерним запахом спирту. Товаросупровідних

 

Напередодні вихідних прикордонники Сумського загону затримали  автомобіль з церковним дзвоном та 600 літрами спирту. Мікроавтобус «Volkswagen», що рухався у напрямку кордону правоохоронці відділу «Білопілля» зупинили для перевірки на перехресті доріг Білопілля–Рижівка–Іскрисківщина.  Інформацію про можливе незаконне переміщення товарів народного споживання в прикордонній зоні без товаросупровідних документів саме цим автомобілем прикордонники отримали завчасно. При огляді транспортного засобу української реєстрації, яким керував громадянин України, інформація підтвердилася. У мікроавтобусі був церковний дзвін та 30 картонних коробок, в яких знаходились 120 пластикових пляшок ємністю 5 літрів кожна з характерним запахом спирту. Товаросупровідних документів на вантаж у водія не було.

Церковний дзвін, попередня сума оцінки якого складає понад 200 тисяч гривень та спирт, приблизна вартість якого понад 35 тисяч гривень, передали співробітникам податкової міліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси